Forest of Freyja

Forest of Freyja 14

Boek hier je Les

Forest of Freyja 16

Ervaringen

"Lang geleden dat ik me zó krachtig en moedig heb gevoeld"

-Jael

"Ik geniet van de wekelijkse uitdagingen"

-Ellen

"Ik slaap veel beter na de Yoga les"
 
-Niels

"Even wat anders, je lessen hebben echt effect op mijn lijf. Ik heb het gevoel alsof mijn benen elastischer zijn. Vanmorgen nog even heerlijke rek oefeningen gedaan. Heel prettig om te ervaren."

-Patricia

"Ontdek je eigen Wereld "

FAQ

Forest Of Freyja (NEW) 2
DISCLAIMER:
De lessen en online programma's van Forest of Freyja, zijn in geen enkele vorm een vervanging van jouw eigen beste oordeel. Ik ben geen medisch specialist, gediplomeerd behandelaar zoals een arts of psycholoog, of geregistreerde zorgverlener. Als coach, lever ik GEEN gezondheidszorg, medische zorg, of diëtetiek. Tevens doe ik geen poging tot het diagnostiseren, behandelen, of genezen van fysieke, mentale of emotionele problemen. Mijn diensten zijn geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. De informatie op mijn website, in mijn programma's en in mijn lessen zijn alleen als doel te informeren en niet bedoeld als vervanging voor medisch advies, diagnose of behandeling van de reguliere gezondheidszorg en gediplomeerde specialisten. Het is uw eigen verantwoordelijkheid te overleggen met uw behandelend arts, wanneer u start aan een nieuwe bewegingsvorm of gezondheidsregime. Door het deelnemen aan mijn programma's of lessen, los van het feit of deze online of live zijn, gaat u er mee akkoord dat Forest of Freyja en haar docenten, niet aansprakelijk gehouden kunnen worden voor enige vorm van blessure of schade, die zou kunnen ontstaan voor, tijdens of na de deelname aan haar diensten.
Je gaat er tevens mee akkoord mijn instructies te volgen op eigen risico. Wanneer je medische beperkingen of blessures hebt, overleg dan altijd eerst met uw arts of desbetreffende hulpverlener voor medisch en beweeg advies, voordat u deelneemt aan een les.
Door het doen van aankoop, van een van de producten of diensten van Forest of Freyja, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

© Forest of Freyja | Algemene VoorwaardenPrivacy & Cookie Beleid | Selina@forestoffreyja.nl | +31683718939