Wild Woman Retreat

"If you don’t go out in the woods, nothing will ever happen and your life will never begin." Dr. Clarissa Pinkóla Estés

Is dit het jaar voor jou waarin je je vrouwelijke kracht gaat aanspreken? Ik nodig je uit om op reis te gaan, het bos in. Jouw Wild Woman wacht daar op jou om weer tot leven gebracht te worden. Ga op ontdekkingstocht naar onbegane paden, valkuilen en verborgen verhalen. Ontdek jezelf zoals je nog nooit eerder hebt gedaan: mind, body en soul. Ik geef je dit weekend de kaart en jij tekent het uit. Wie ben je nu écht en ben je er klaar voor dat ook te gaan creëren, dat écht te gaan leven? No more excuses...let's run with the wolves!

Het Programma* 8 - 11 juni

Het hele weekend draait om jou en het aanwakkeren van je intuïtie, vrouwelijke kracht en sensualiteit. Na dit weekend voel jij je een Wild Woman!

Donderdag

Welkom vanaf 17:00

20:00 Diner

21:30 "Stepping into your forest"
welcoming 

22:30 Bedtime

 

Vrijdag

8:30 Matcha & Meditatie

9:00 licht ontbijt

9:30 movement sessie: Budokon Yoga
(incl. pauze & snack)

12:00/12:30 Uitgebreide Lunch

15:00 movement sessie: Budokon Mobility & Intuitive Movement

18:00: Diner

20:00 Workshop: The Maiden, The Mother, The Witch & The Wild Woman

22:30 Bedtime

Zaterdag

8:30 Matcha & Meditatie

9:00 licht ontbijt

9:30 movement sessie: Budokon Animal Crawling Patterns & Intuitive Movement
(incl. pauze & snack)

12:00/12:30 Uitgebreide Lunch

14:30: Jouw Wild Woman Fotoshoot
+
"Unravel your hearts desire workshop"

18:00: Diner

20:00 Wild Woman Ceremonie

23:30: Bedtime

Zondag

9:00 Matcha & Meditatie

9:30 movement sessies: Yin Yoga & Afsluiting

12:00/12:30 Uitgebreide Brunch

14:00: 'till next time ❤️

 

*Kleine aanpassingen aan het programma kunnen nog plaatsvinden.

Forest of Freyja 14

Body Mixed Movement

Elke dag daag je jezelf mentaal en fysiek uit met Budokon Movement. Met Budokon combineer je zowel kracht als flexibiliteit tot een vloeiende flow. Je gaat ervaren hoe het is om in een dans met zowel je warrior woman als je sensuele en zachte kant te bewegen. Je experimenteert met dierlijke bewegingen en intuïtief bewegen. Je gebruikt je lijf om naar diepere lagen van jezelf te gaan. Wat ligt er nog te wachten, wat mag er afgestoft worden en weer gaan stromen?

IMG_6281

Mind Study of Self

We creëren momenten van reflectie en radicale eerlijkheid. Wie ben je nu? En wie wil je zijn? Waar loop je van weg? En wat houd je tegen? Er is ruimte om je nieuwsgierigheid aan te spreken en te onderzoeken waar deze je naartoe brengt. Een tribe met vrouwen die open staat voor groei en tegelijkertijd elkaars schoonheid (van binnen en buiten) aan elkaar willen spiegelen.

Forest of Freyja 22

Soul Archetypes & Stories

Ik neem je mee in de "primordial archetypes" en toepasselijke verhalen om je aan je Wild Woman te verbinden. In een speciale avond ceremonie gaan we terug naar onze wilde natuur, sensualiteit en intuïtie.  Een klein beetje magie en mysterie, zoals je dat ook kan voelen als je door het bos loopt. Dit is de plek waar alles samenkomt en het vuur in jou weer tot leven komt.

Inclusief een unieke Wild Woman Fotoshoot

Een prachtige foto van jou midden in de natuur als herinnering aan de Wild Woman die altijd in jou aanwezig is

F58CCF1D-0631-4F87-9B5C-5F17F5BD3141
Forest of Freyja 53
IMG_9318 (1)

"Die Wild Woman in jou is er altijd...jij kiest er voor of je haar de teugels geeft"

Step into your Wild

Het Arrangement

donderdag 8 t/m zondag 11 juni
(LET OP: de retreat zelf is Engelstalig)

 • 4 dagen - 3 nachten
 • Ervaren & Slapen bij uniek buitenhotel Terra Wolde
 • Welkom op donderdag 8 juni vanaf 17:00 en laat diner
 • Alle gezonde/duurzame/heerlijke maaltijden en snacks verzorgd door Restaurant Pomponius Terra Wolde
 • Water, koffie en thee
 • Afscheidsbrunch en afsluiting op zondag 11 juni om 14:00
 • Dagelijkse matcha en meditatie
 • Dagelijkse movement sessies (ochtend/middag)
 • Unieke Wild Woman Fotoshoot
 • Bijzondere workshops (laat je verrassen) die je nieuwsgierigheid, innerlijke vuur en sensualiteit weer aanwakkeren

Exclusief

 • Vervoer
 • Reis en annuleringsverzekering
 • Eventuele extra drankjes, zoals een glaasje wijn

De Accommodaties & Prijzen

C7D066B4-C720-4555-B474-3F021816294F
58133195-98E6-485C-8C43-14F77C8F4701
Food Terra Wolde
BB5BAA36-3A41-4A12-B406-0F4B4828C73F
Sanitair_huisje

Geniet van het simpele buitenleven en ervaar het ritme van de natuur. Op het mooie landgoed van Terra Wolde slaap je midden in de natuur met duurzaam comfort, drink je lekkere koffie (en thee) en eet je pure gerechten bereid op houtvuur uit eigen bostuin. Kies je favo accommodatie om jezelf, na een intense dag, weer heerlijk in je eigen cocon terug te trekken voor een nacht  tussen de bomen en onder de sterren.

De Bell Tent

€599 p.p.

Bell tent

De kleine Boskamer

€599 p.p.

2

De Yurt

€749 p.p.

1

De For-Rest Kamer

€749 p.p.

3

Het Boshuisje

1 p. | €825 p.p.

4

Delen met Vriendin?

Kom je samen met een vriendin en wil je een accommodatie delen, zoals Het Boshuisje? Stuur mij dan een mailtje. Dan boeken we samen de beste optie voor jullie.

 

Beware, Be Wild in the Wild

Let op: Dit is een kleine reality check voordat je de magie in stapt. Uiteraard zullen wij ons uiterste best doen om deze retreat zo aangenaam mogelijk te maken en bied ik samen met Terra Wolde een ervaring van duurzame luxe in de natuur. Een kleine herinnering om eventuele teleurstelling te beperken en met je voetjes (of regenlaarzen) op de aarde te blijven. Wees je er van bewust dat wanneer je deze retreat boekt, je echt in de natuur zit, in Nederland. Dit betekent dat we ons moeten overgeven aan de elementen van moeder aarde en wij helaas geen invloed hebben op het weer, pollen die rondvliegen, muggenbeten of andere kleine ongemakken. Een flexibele mindset zal je daarom helpen :).

FAQ

Talk to Me

Heb je nog vragen? Stuur mij dan alsjeblieft een DM via IG @forestoffreyja of klik hier om mij een mailtje te sturen. 

DISCLAIMER:
De lessen en online programma's van Forest of Freyja, zijn in geen enkele vorm een vervanging van jouw eigen beste oordeel. Ik ben geen medisch specialist, gediplomeerd behandelaar zoals een arts of psycholoog, of geregistreerde zorgverlener. Als WILD WOMAN coach, lever ik GEEN gezondheidszorg, medische zorg, of diëtetiek. Tevens doe ik geen poging tot het diagnosticeren, behandelen, of genezen van fysieke, mentale of emotionele problemen. Mijn diensten zijn geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. De informatie op mijn website, in mijn programma's en in mijn lessen zijn alleen als doel te informeren en niet bedoeld als vervanging voor medisch advies, diagnose of behandeling van de reguliere gezondheidszorg en gediplomeerde specialisten. Het is uw eigen verantwoordelijkheid te overleggen met uw behandelend arts, wanneer u start aan een nieuwe bewegingsvorm of gezondheidsregime. Door het deelnemen aan mijn programma's of lessen, los van het feit of deze online of live zijn, gaat u er mee akkoord dat Forest of Freyja en haar docenten, niet aansprakelijk gehouden kunnen worden voor enige vorm van blessure of schade, die zou kunnen ontstaan voor, tijdens of na de deelname aan haar diensten.
Je gaat er tevens mee akkoord mijn instructies te volgen op eigen risico. Wanneer je medische beperkingen of blessures hebt, overleg dan altijd eerst met uw arts of desbetreffende hulpverlener voor medisch en beweeg advies, voordat u deelneemt aan een les.
Door het doen van een aankoop, van een van de producten of diensten van Forest of Freyja, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

© Forest of Freyja | Terms & Conditions | Privacy & Cookie Policy | Selina@forestoffreyja.nl | +31683718939