Wild Woman Forest

"If you don’t go out in the woods, nothing will ever happen and your life will never begin." Dr. Clarissa Pinkóla Estés

Forest of Freyja 53

Wild Woman Forest

Stap in jouw eigen Wild Woman Forest en ontdek waar de WILD Methode je heen brengt 

Ik nodig je uit om op reis te gaan, het bos in. Jouw Wild Woman wacht daar op jou om weer tot leven gebracht te worden. Ga op ontdekkingstocht naar onbegane paden, valkuilen en verborgen verhalen. Ontdek jezelf zoals je nog nooit eerder hebt gedaan: mind, body en soul. Met mijn Wild Methode bied ik je de kaart die je helpt te navigeren door de paden naar jouw eigen waarheid, jouw dromen en verlangens om vervolgens vanuit die sterke basis jouw eigen pad te bewandelen. Ik geef je de kaart, jij tekent het uit. Wie ben je nu écht en ben je er klaar voor dat ook te gaan creëren, dat écht te gaan leven? No more excuses...let's run with the wolves!

"Er komt een moment...dat je weet dat er meer is...in de wereld én in jou"

Je bent er klaar voor het Bos in te gaan

Herken je jezelf in onderstaande uitspraken?

 • Ik heb moeite mijzelf te accepteren
 • Ik voel onrust in mijn lijf en mijn hoofd staat nooit stil
 • Ik heb moeite met kiezen voor mezelf, waardoor ik vaak op het pad van een ander beland
 • Ik ben niet zo lief voor mezelf als dat ik voor anderen ben
 • Ik blijf me vaak gevangen voelen (en dan vooral in mijn eigen web)
 • Ik heb moeite met grenzen aangeven, waardoor ik te vaak ja zeg tegen de verkeerde dingen
 • Ik verlang naar dat innerlijke gevoel van kracht, vrijheid en de juiste vorm van zachtheid

"Ben je klaar voor het avontuur dat je leven voorgoed zal veranderen?"

IMG_9318 (1)

De reis naar je Wild Woman

Wat ook jij na 6 maanden zegt

 • Ik vertrouw op mijn vrouwelijk intuïtie
 • Ik ben lief voor mezelf
 • Ik voel rust in mijn lijf en hoofd
 • Ik geef beter mijn grenzen aan
 • Ik voel mij krachtig
 • Ik volg mijn eigen pad
 • Ik weet wie ik ben en wat ik wil

"Die Wild Woman in jou is er altijd...jij kiest er voor of je haar de teugels geeft"

Wild Methode

De vier modules

3

De Wild Methode bestaat uit 4 modules. Elke module heeft een ander thema, zodat jij laag voor laag meer kunt afpellen en dieper in je eigen mind, body en soul kan duiken. In de laatste module breng je tot leven wat in je reis hebt onderzocht, ontdekt en meegenomen. En dan, dan begint je reis pas echt. Dan ga jij de wereld in en de commitment aan met jezelf om die Wild Woman te laten leiden en het leven te creëren waar je naar verlangt. Dan...is het bos van jou. 

6

Wind Down 6 weken

Deze module staat in het teken van je "Body" en de rust vinden in je eigen lijf. Je gaat experimenteren en ervaren hoe het is om de stilte om te zoeken, naar binnen te keren en nu eens echt te gaan voelen. Dit is de eerste stap waar je veel moed voor nodig hebt. Niet alles wat je tegenkomt zal fijn voelen. Maar aan het einde van deze module heb jij de ruimte gemaakt in je lijf om weer te voelen, te kunnen praten met en luisteren naar je lijf, kun je emoties een plek geven en weet je precies wat je te doen staat als de nodige stress weer op je pad komt. Aan het einde van deze module weet je: "Ik kan dit aan" en ben je klaar voor de volgende stap.

7

Inquire 6 weken

Nu je weer in contact staat met je lijf ben je klaar voor je "Mind". In deze module ga je op kritisch onderzoek uit naar je eigen beperkende gedachten, slappe verhalen en harde leermomenten. Ook hier moet je nog even door de modder en vechten voor jezelf. Maar geloof me, het is het waard. Aan het einde van deze module weet je wie je bent en wat je prioriteiten zijn. Je weet nu je "waarom" en dit is je kompas om je reis verder uit te zetten. Je lijf en hoofd zijn nu allebei helder waardoor je je weer kan gaan laten leiden door je intuïtie. Nu ben je er klaar voor om nog dieper het bos in te gaan. Naar de verborgen plekken in jezelf.

5

La Loba 8 weken

Nu is er ruimte voor je "Soul". Dit is de plek waar je Wild Woman wacht tot je haar stem weer hoort. Langzaam wakkeren we het creatieve vuur en de sensualiteit in onszelf weer aan. La Loba, de Wolven Vrouw, zij die rent met de wolven, jouw Wild Woman zal steeds dichter bij je voelen. Aan het einde van deze module zijn je diepste angsten én verlangens naar de oppervlakte gebracht en heb je de draken in het bos niet verslagen maar bevriend. Dit is de module die je vleugels geeft, waarbij je jouw Wild Woman weer laat leiden. Het moment waarop je weer voelt hoe krachtig je als vrouw bent, dat je niet alleen kracht hebt, maar de ultieme creatiekracht bent en deze kan gebruiken om het leven te creëren waar je naar verlangt.  Jouw Wild Woman is aan en JIJ LEEFT! 

4

Dare 4 weken

In deze laatste module voeg je "Body, Mind en Soul" samen. Je hebt een ongelofelijke reis gemaakt en mag trots zijn op het werk dat je hebt verzet. Dit is echter pas het begin. Je gaat een commitment aan met jezelf om te leven volgens je eigen ritme en regels. Dit programma geeft je geen quick fix, maar een nieuwe "way of life". Aan het einde van deze module heb je je dromen en verlangens omgezet naar concrete doelen en stappen, zodat je alles wat je in je reis naar binnen hebt geleerd, nu ook realiteit kan maken door het naar buiten te brengen de wereld in. Je weet hoe je om moet gaan met tegenslagen en de seizoenen van verandering. Je hebt de rust en het vertrouwen om je eigen groeiproces te zien als een mooie reis in plaats van een vaste eindbestemming, zodat je doelen luchtig en vrij voelen. Jij bepaald het pad, jij schrijft het verhaal. 

 "Don't slay your Dragons my Darling ... Fly them"

De Pijlers

Drie essentiële pijlers die je helpen op je reis

Forest of Freyja 14

Body Mixed Movement

In elke module zit altijd beweging. In iedere module is dit een vorm die het beste aansluit bij het thema waar je aan werkt. We gebruiken zachte vormen van yoga, zoals yin, nidra, meditatie en ademhaling, maar ook krachtige movement practices zoals Budokon Yoga, Budokon Mobility en Dans. Je zal gaan ervaren wat mixed movements met, niet alleen je body, maar ook je mind en soul doet. 

IMG_6281

Mind Study of Self

In elke module word je uitgedaagd jezelf te onderzoeken. Iedere keer op een andere laag. Dit vraagt om een open mind, geduld en toewijding. Het proces van persoonlijke groei heeft tijd nodig en kan soms pijnlijk zijn. In dit programma leer je hoe je dit proces niet alleen tijdens deze reis, maar ook daarna kan voortzetten. Als je deze reis start, zal je niet meer willen stoppen. 

10

Soul Archetypes & Stories

In elke module neem ik je mee in de "primordial archetypes" en toepasselijke verhalen die je helpen de concepten en thema's die we behandelen visueel te maken. Een klein beetje magie en mysterie, zoals je dat ook kan voelen als je door het bos loopt. Een ding is zeker, deze pijler zal je op een diepe manier raken en aan het denken zetten. 

Step into your Wild

F58CCF1D-0631-4F87-9B5C-5F17F5BD3141

Wild Woman Forest Programma

Het Wild Woman Forest Signature Programma start 2x per jaar. Gedurende 6 maanden wordt je begeleid door mij met 6 groeps coaching calls en twee 1-op-1 calls. Daarnaast heb je nog de mogelijkheid om mee te gaan op Wild Woman Retreat voor de ultieme Wild Woman ervaring. Er zijn maar 10 plekken beschikbaar, zodat elke vrouw de aandacht en tijd ontvangt die ze verdient. Dit zijn alle elementen die je zullen ondersteunen wanneer je deze reis aangaat:

 • Alle vier de modules van het Wild Woman Forest Programma
 • Speciale Wild Woman Yogalessen, Visualisaties, Journal opdrachten en andere verrassingen
 • 6 groeps coaching calls om de innerlijke reis te ondersteunen
 • 2 individuele coaching calls om je innerlijke reis te begeleiden
 • Twee jaar lang toegang tot alle content van dit programma en toekomstige aanvullingen
 • Een E-werkboek per module waar je altijd naar kunt terugpakken
 • 6 maanden onbeperkt toegang tot mijn online Yoga Bieb met alle Yogalessen en meditaties

Schrijf je nu in voor deze unieke ervaring

De deuren van het Wild Woman Forest Programma mét begeleiding gaan op dit moment 2x per jaar open. Het eerstvolgende programma start op 1 maart.

Betalingen.png

FAQ

Talk to Me

Heb je nog vragen? Stuur mij dan alsjeblieft een DM via IG @forestoffreyja of klik hier om mij een mailtje te sturen. 

DISCLAIMER:
De lessen en online programma's van Forest of Freyja, zijn in geen enkele vorm een vervanging van jouw eigen beste oordeel. Ik ben geen medisch specialist, gediplomeerd behandelaar zoals een arts of psycholoog, of geregistreerde zorgverlener. Als WILD WOMAN coach, lever ik GEEN gezondheidszorg, medische zorg, of diëtetiek. Tevens doe ik geen poging tot het diagnosticeren, behandelen, of genezen van fysieke, mentale of emotionele problemen. Mijn diensten zijn geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. De informatie op mijn website, in mijn programma's en in mijn lessen zijn alleen als doel te informeren en niet bedoeld als vervanging voor medisch advies, diagnose of behandeling van de reguliere gezondheidszorg en gediplomeerde specialisten. Het is uw eigen verantwoordelijkheid te overleggen met uw behandelend arts, wanneer u start aan een nieuwe bewegingsvorm of gezondheidsregime. Door het deelnemen aan mijn programma's of lessen, los van het feit of deze online of live zijn, gaat u er mee akkoord dat Forest of Freyja en haar docenten, niet aansprakelijk gehouden kunnen worden voor enige vorm van blessure of schade, die zou kunnen ontstaan voor, tijdens of na de deelname aan haar diensten.
Je gaat er tevens mee akkoord mijn instructies te volgen op eigen risico. Wanneer je medische beperkingen of blessures hebt, overleg dan altijd eerst met uw arts of desbetreffende hulpverlener voor medisch en beweeg advies, voordat u deelneemt aan een les.
Door het doen van een aankoop, van een van de producten of diensten van Forest of Freyja, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

© Forest of Freyja | Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookie Policy | Selina@forestoffreyja.nl | +31683718939