Wild Woman Coaching

"Your body holds the answers" Find your freedom from within

Forest of Freyja 53

1:1 Coaching

Hoe zou het zijn als je als wandelend hoofd vanaf nu af aan volledig wordt geleid door je intuïtie?

Je hebt je hele leven al gevoeld dat je ergens iets anders bent. Dat er "iets" is dat nog niet klopt. Maar je hebt het altijd met je hoofd overstemd en overschreeuwd. Je hebt altijd het juiste gedaan, zoals het hoort. En dat heeft je ver gebracht, want je hebt en doet het goed. Maar het gaat niet meer. Het zit tot "hier" en het moet eruit. De jij wie je echt bent. 

Je verlangd naar die vrijheid. Om niet meer gevangen te zitten in je eigen hoofd en al je hersenspinsels. Je wil leven vanuit je lijf en je laten leiden door die intuïtie waarvan je diep van binnen voelt dat ze je roept om te gaan luisteren.

Je hebt al wat aan persoonlijke ontwikkeling gedaan en dat pakt je, maar je bent nooit echt gezakt. Je voelt dat er meer is, dat je dieper wil gaan. En ook al zeg je soms tegen je vriendinnen "oh daar heb je weer zo'n dansende hippie"..stiekem, heel stiekem ben je er nieuwsgierig naar.

Naar de spiritualiteit die er onder zit. Die rauwe, pure en echte verbinding met de natuur, de energie en met "het hogere". Met dat wat je niet kunt vastpakken, maar waarvan je altijd al hebt gevoeld dat het er is. In de wereld en in jou.

Je voelt dat het tijd is om de doos die je diep in jezelf hebt opgeborgen te gaan openen. Maar je bent scared to death om het ook echt te doen. Want oh je hoofd, je slimme, verstandige, brave wandelende hoofd. Die houd je tegen. 

Want, alles waar je op vertrouwde..

Alles wat je altijd houvast heeft gegeven..

Alles wat je wist dat je was en wel geaccepteerd wordt door de buitenwereld zul je los moeten laten om te komen tot wie je werkelijk bent.

En ik ga je helpen. Je mag je spijkerbroek aanhouden, eten wat je lekker vind, wonen waar je wil en Netflix kijken als je daar gelukkig van wordt. Basically, je hoeft je niet bij een cult aan te sluiten, om jezelf diep verbonden te voelen met moeder aarde, het universum of spirit. 

Ik ga je leren hoe je je wandelend hoofd modus uit kan zetten. Hoe je niet een beetje, maar écht in je lijf zakt, zodat de spirituele versie van jezelf mag gaan leven.

Ik help je door de bomen het bos te zien, zodat jij als een powerhouse woman vanuit je intuïtie je eigen pad gaat bewandelen.

“To be ourselves causes us to be exiled by many others, and yet to comply with what others want causes us to be exiled from ourselves.”

Clarissa Pinkola Estés

Het is tijd

Herken je jezelf in onderstaande uitspraken?

 • Mijn hoofd staat nooit stil
 • Ik voel onrust in mijn lijf
 • Ik ga vaak mijn eigen grenzen voorbij
 • Ik laat anderen mijn keuzes beïnvloeden
 • Ik voel mij gevangen (en dan vooral in mijn eigen web)
 • Ik ben bang om met mijn partner en vriendinnen te delen wat ik echt denk en voel
 • Ik voel me vaak overwhelmed of juist helemaal niets

Ben je klaar voor het avontuur dat je leven voorgoed zal veranderen?

IMG_9318 (1)

De reis naar je lijf

Wat je na 3 maanden zegt

 • Ik voel rust in mijn hoofd
 • Ik heb vertrouwen in mijn lichaam
 • Ik laat mij leiden door mijn intuïtie
 • Mijn prioriteiten zijn duidelijk en daar stem ik mijn keuzes op af
 • Ik sta met beide benen op de grond
 • Ik voel mij verbonden met het universum
 • Ik volg mijn eigen pad

“Though her soul requires seeing, the culture around her requires sightlessness. Though her soul wishes to speak its truth, she is pressured to be silent.”

Clarissa Pinkola Estes

 "Don't slay your Dragons my Darling ... Fly them"

Step into your Wild

F58CCF1D-0631-4F87-9B5C-5F17F5BD3141

1:1 Coaching

Je kunt 1, 3 of 6 maanden met mij samenwerken. In het traject van 1 maand maak je een eerste stap naar groei, in 3 maanden focussen wij op jouw prioriteiten, leggen wij een sterke basis, zodat je zelf verder kunt. In het traject van 6 maanden ontstaat er ruimte voor volledige integratie. 

 • 3 maanden begeleiding: 6 live sessies (2 uur per sessie)
 • Elke sessie een opstelling
 • Persoonlijk afgestemde visualisaties en opdrachten
 • Integratie momenten via whatsapp gedurende 3 maanden
 • Veilige ruimte in de studio om te onderzoeken en ontdekken
 • 3 maanden onbeperkt toegang tot mijn online bieb met alle yogalessen en meditaties

Boek nu je Discovery Call

Als je een duidelijke JA! voelt, boek dan vrijblijvend een Discovery Call. Wanneer wij allebei een JA voelen, gaan we aan de slag.

FAQ

Talk to Me

Heb je nog vragen? Stuur mij dan alsjeblieft een DM via IG @forestoffreyja of klik hier om mij een mailtje te sturen. 

DISCLAIMER:
De lessen en online programma's van Forest of Freyja, zijn in geen enkele vorm een vervanging van jouw eigen beste oordeel. Ik ben geen medisch specialist, gediplomeerd behandelaar zoals een arts of psycholoog, of geregistreerde zorgverlener. Als coach, lever ik GEEN gezondheidszorg, medische zorg, of diëtetiek. Tevens doe ik geen poging tot het diagnosticeren, behandelen, of genezen van fysieke, mentale of emotionele problemen. Mijn diensten zijn geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. De informatie op mijn website, in mijn programma's en in mijn lessen zijn alleen als doel te informeren en niet bedoeld als vervanging voor medisch advies, diagnose of behandeling van de reguliere gezondheidszorg en gediplomeerde specialisten. Het is uw eigen verantwoordelijkheid te overleggen met uw behandelend arts, wanneer u start aan een nieuwe bewegingsvorm of gezondheidsregime. Door het deelnemen aan mijn programma's of lessen, los van het feit of deze online of live zijn, gaat u er mee akkoord dat Forest of Freyja en haar docenten, niet aansprakelijk gehouden kunnen worden voor enige vorm van blessure of schade, die zou kunnen ontstaan voor, tijdens of na de deelname aan haar diensten.
Je gaat er tevens mee akkoord mijn instructies te volgen op eigen risico. Wanneer je medische beperkingen of blessures hebt, overleg dan altijd eerst met uw arts of desbetreffende hulpverlener voor medisch en beweeg advies, voordat u deelneemt aan een les.
Door het doen van een aankoop, van een van de producten of diensten van Forest of Freyja, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

© Forest of Freyja | Algemene Voorwaarden | Privacy & Cookie Policy | Selina@forestoffreyja.nl | +31683718939