Forest of Freyja

Budokon Yoga Ontdek de wereld van de Yogi en de Warrior

Vind je Kracht

Yoga in Gouda

Schrijf je nu in voor een gratis proefles!

Proefles

Ik hoop je snel te zien!

Liefs,
Selina

Lesaanbod

Neem een kijkje op mijn website om het huidige aanbod en rooster te zien.

 

Ervaringen

"Het is lang geleden dat ik mij zó krachtig en moedig heb gevoeld."

Jael

"Ik geniet van de wekelijkse uitdagingen."

Ellen

"Ik slaap veel beter na de Yoga les."

Niels

"Ontdek je eigen Wereld "

Forest of Freyja 13

Mijn naam is Selina en ik nodig je graag uit, de wereld van Yoga te ontdekken, zoals ik haar beleef en het liefst deel met de wereld. In de hoop dat ook jij zo jouw eigen innerlijke wereld kunt ontdekken. 

Yoga is meer dan alleen stretchen en ademen. Het is het onderzoeken van wie je werkelijk bent en in je eigen kracht gaan staan. Tijdens mijn eigen persoonlijke reis op zoek naar ontwikkeling, kwam Budokon op mijn pad. Budokon betekent, vertaald uit het Japans "The Way of the Warrior Spirit". Budokon is een "Mixed Movement Art" systeem waarin yoga, mobiliteit, callisthenics, "quadrupedal/animal crawling patterns" en oosterse vechtsport met elkaar worden verweven. In mijn Yogalessen vermengen we de zachtheid van de "Yogi" met de kracht van de "Warrior". Hierdoor wordt je uitgedaagd om beide kwaliteiten te onderzoeken en omarmen in zowel je lijf als hoofd. Als een dans met jezelf.

In mijn lessen ligt de focus op bewust bewegen en zowel kracht en flexibiliteit met elkaar integreren in je hele lijf. Er is aandacht voor de details en ruimte om jouw eigen practice te ontwikkelen, zodat jij eruit haalt wat je nodig hebt.

DISCLAIMER:
De lessen en online programma's van Forest of Freyja, zijn in geen enkele vorm een vervanging van jouw eigen beste oordeel. Ik ben geen medisch specialist, gediplomeerd behandelaar zoals een arts of psycholoog, of geregistreerde zorgverlener. Als coach, lever ik GEEN gezondheidszorg, medische zorg, of diëtetiek. Tevens doe ik geen poging tot het diagnostiseren, behandelen, of genezen van fysieke, mentale of emotionele problemen. Mijn diensten zijn geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. De informatie op mijn website, in mijn programma's en in mijn lessen zijn alleen als doel te informeren en niet bedoeld als vervanging voor medisch advies, diagnose of behandeling van de reguliere gezondheidszorg en gediplomeerde specialisten. Het is uw eigen verantwoordelijkheid te overleggen met uw behandelend arts, wanneer u start aan een nieuwe bewegingsvorm of gezondheidsregime. Door het deelnemen aan mijn programma's of lessen, los van het feit of deze online of live zijn, gaat u er mee akkoord dat Forest of Freyja en haar docenten, niet aansprakelijk gehouden kunnen worden voor enige vorm van blessure of schade, die zou kunnen ontstaan voor, tijdens of na de deelname aan haar diensten.
Je gaat er tevens mee akkoord mijn instructies te volgen op eigen risico. Wanneer je medische beperkingen of blessures hebt, overleg dan altijd eerst met uw arts of desbetreffende hulpverlener voor medisch en beweeg advies, voordat u deelneemt aan een les.
Door het doen van aankoop, van een van de producten of diensten van Forest of Freyja, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

© Forest of Freyja | Algemene VoorwaardenPrivacy & Cookie Beleid | Selina@forestoffreyja.nl | +31683718939