Forest of Freyja

Budokon Yoga Ontdek de wereld van de Yogi en de Warrior

Vind je Kracht

Lesaanbod

@Budo Top Nederland

Budokon Yoga 18:45 - 20:00

In deze les wordt je fysiek en mentaal uitgedaagd in zowel kracht als flexibiliteit.  Houd je er van jezelf uit te dagen en tevens de verdieping van je belevingswereld op te zoeken, dan past deze les helemaal bij jou. Deze les is geschikt voor studenten die ervaring hebben met yoga of voldoende fysieke kracht hebben.

Warrior Flow 20:05 - 21:20

Dit is een Vinyasa les (yoga houdingen in een flow). Langzaam voegen we steeds meer Budokon Yoga bewegingen toe. In deze toegankelijke les werk je aan core stabiliteit, balans, kracht en flexibiliteit. 

Budokon Mobility 18:45 - 20:00

Bouw aan je kracht, flexibiliteit en gezondheid van je gewrichten door een mix van yoga en mobiliteit. Dancing dogs, Gorilla's, Panther Crawls en Shoulder Rolls. Als je nieuwsgierig bent naar een volledig andere manier van bewegen dan is deze les een aanrader.

Samurai Yin 17:30 - 18:30

Ook een warrior heeft rust nodig. Een les waar je bewust met zachtheid je lijf in gaat en de spanning uit je lijf wegwerkt. In deze Yin Yoga les ligt de focus op verwerken van stress, herstel van je lijf, verbetering van de ademhaling en balanceren van het zenuwstelsel.

Ervaringen

"Het is lang geleden dat ik mij zó krachtig en moedig heb gevoeld."

Jael

"Ik geniet van de wekelijkse uitdagingen."

Ellen

"Ik slaap veel beter na de Yoga les."

Niels

"Ontdek je eigen Wereld "

ROOSTER FOF YOGA-2
Forest of Freyja 13

Mijn naam is Selina en ik nodig je graag uit, de wereld van Yoga te ontdekken, zoals ik haar beleef en het liefst deel met de wereld. In de hoop dat ook jij zo jouw eigen innerlijke wereld kunt ontdekken. 

Yoga is meer dan alleen stretchen en ademen. Het is het onderzoeken van wie je werkelijk bent. Tijdens mijn eigen persoonlijke reis op zoek naar ontwikkeling, kwam Budokon op mijn pad. Budokon betekent, vertaald uit het Japans "The Way of the Warrior Spirit". Budokon is een "Mixed Movement Art" systeem waarin yoga, mobiliteit, callisthenics, "quadrupedal/animal crawling patterns" en oosterse vechtsport met elkaar worden verweven. In mijn Yogalessen vermengen we de zachtheid van de "Yogi" met de kracht van de "Warrior". Hierdoor wordt je uitgedaagd om beide kwaliteiten te onderzoeken en omarmen in zowel je lijf als hoofd. Als een dans met jezelf.

In mijn lessen ligt de focus op bewust bewegen en ademen, aandacht voor de details en ruimte om  jouw eigen practice te ontwikkelen, zodat jij eruit haalt wat je nodig hebt.

De Online Yoga Bieb

3f3fd144-8213-47ff-adea-311e8e6393ed
In de online Yoga bieb vind je niet alleen Yogalessen, maar ook begeleide meditaties en ademhalingsoefeningen. Regelmatig wordt er weer iets nieuws toegevoegd, zodat je altijd iets te kiezen hebt dat bij jou past.
Neem je een abonnement bij Forest of Freyja dan krijg je (zolang je abonnement actief is) gratis toegang tot mijn online yogalessen. Zo kun je naast je "offline" les ook altijd een online les volgen.
  • Je kunt alle Yogalessen volgen door de video's te kijken op je computer, tablet of telefoon. Yoga doen wanneer het jou uitkomt. Van mijn huis naar die van jou.

  • De Yoga Nidra, meditaties en ademhaling sessies kun je beluisteren via audio. Een aantal van deze sessies, zoals de slaapmeditatie, kun je ook downloaden om deze zo ook offline te kunnen beluisteren.

  • In de bied vind je een ruime variatie aan Yogalessen zoals: Hatha Yoga, Vinyasa Flow, Yin Yoga, Yoga Nidra en natuurlijk Budokon Yoga. Daarnaast kun je ook genieten van begeleide meditaties en ademhalingsoefeningen.

  • Of je nu behoefte hebt aan een pittige les met veel beweging of juist ontspanning. Er is altijd wel een les die past bij de behoefte die je op dat moment hebt.

Ontwerp zonder titel-12

Tarieven Yogalessen

33980715-DBA2-4B72-801B-CE360A7C135F_1_201_a

FAQ

"Ik hou van Selina's mooie zachte en duidelijke stem" "Als mijn yoga juf, hou ik van Selina's mooie zachte en duidelijke stem, als ze je elegant meeneemt in de verschillende houdingen tijdens haar les. Ze laat je zien hoe je houdingen kunt aanpassen op je eigen niveau en verteld je waar de houdingen voor zijn en wat ze je lichaam brengen."

Sandra

 

DISCLAIMER:
De lessen en online programma's van Forest of Freyja, zijn in geen enkele vorm een vervanging van jouw eigen beste oordeel. Ik ben geen medisch specialist, gediplomeerd behandelaar zoals een arts of psycholoog, of geregistreerde zorgverlener. Als coach, lever ik GEEN gezondheidszorg, medische zorg, of diëtetiek. Tevens doe ik geen poging tot het diagnostiseren, behandelen, of genezen van fysieke, mentale of emotionele problemen. Mijn diensten zijn geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. De informatie op mijn website, in mijn programma's en in mijn lessen zijn alleen als doel te informeren en niet bedoeld als vervanging voor medisch advies, diagnose of behandeling van de reguliere gezondheidszorg en gediplomeerde specialisten. Het is uw eigen verantwoordelijkheid te overleggen met uw behandelend arts, wanneer u start aan een nieuwe bewegingsvorm of gezondheidsregime. Door het deelnemen aan mijn programma's of lessen, los van het feit of deze online of live zijn, gaat u er mee akkoord dat Forest of Freyja en haar docenten, niet aansprakelijk gehouden kunnen worden voor enige vorm van blessure of schade, die zou kunnen ontstaan voor, tijdens of na de deelname aan haar diensten.
Je gaat er tevens mee akkoord mijn instructies te volgen op eigen risico. Wanneer je medische beperkingen of blessures hebt, overleg dan altijd eerst met uw arts of desbetreffende hulpverlener voor medisch en beweeg advies, voordat u deelneemt aan een les.
Door het doen van aankoop, van een van de producten of diensten van Forest of Freyja, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

© Forest of Freyja | Algemene VoorwaardenPrivacy & Cookie Beleid | Selina@forestoffreyja.nl | +31683718939