Forest Of Freyja (NEW) 2

De Yoga Bieb online Yoga from my home to yours

"Ontdek je eigen Wereld "

Forest of Freyja 25

Mijn naam is Selina en ik nodig je graag uit, de wereld van Yoga te ontdekken, zoals ik haar beleef en het liefst deel met de wereld. In de hoop dat ook jij zo jouw eigen innerlijke wereld kunt ontdekken. 

Yoga is meer dan alleen stretchen en ademen. Het is het onderzoeken van wie je werkelijk bent. Tijdens mijn eigen persoonlijke reis op zoek naar ontwikkeling, kwam Budokon op mijn pad. Budokon betekent, vertaald uit het Japans "The Way of the Warrior Spirit". Budokon is een "Mixed Movement Art" systeem waarin yoga, mobiliteit, callisthenics, "quadrupedal/animal crawling patterns" en oosterse vechtsport met elkaar worden verweven. In mijn Yogalessen vermengen we de zachtheid van de "Yogi" met de kracht van de "Warrior". Hierdoor wordt je uitgedaagd om beide kwaliteiten te onderzoeken en omarmen in zowel je lijf als hoofd. Als een dans met jezelf.

In mijn lessen ligt de focus op bewust bewegen en ademen, aandacht voor de details en ruimte om  jouw eigen practice te ontwikkelen, zodat jij eruit haalt wat je nodig hebt.

De Online Yoga Bieb

In de online Yoga bieb vind je niet alleen Yogalessen, maar ook begeleide meditaties en ademhalingsoefeningen. Regelmatig wordt er weer iets nieuws toegevoegd, zodat je altijd een les kunt volgen die op dat moment het beste bij jou past.
  • Je kunt alle Yogalessen volgen door de video's te kijken op je computer, tablet of telefoon. Yoga doen wanneer het jou uitkomt. Van mijn huis naar die van jou.

  • De Yoga Nidra, meditaties en ademhaling sessies kun je beluisteren via audio. Een aantal van deze sessies, zoals de slaapmeditatie, kun je ook downloaden om deze zo ook offline te kunnen beluisteren.

  • In de bied vind je een ruime variatie aan Yogalessen zoals: Hatha Yoga, Vinyasa Flow, Yin Yoga, Yoga Nidra en natuurlijk Budokon Yoga. Daarnaast kun je ook genieten van begeleide meditaties en ademhalingsoefeningen.

  • Of je nu behoefte hebt aan een pittige les met veel beweging of juist ontspanning. Er is altijd wel een les die past bij de behoefte die je op dat moment hebt.

Online Bieb Device Foto's

Tarief Online Yoga Bieb

Maandabonnement

Bij een maand abonnement heb je onbeperkt toegang tot mijn online yoga bieb, zodat je altijd en overal yoga kunt doen met een les die, op dat moment, past bij jou.  

  • €19 per maand
  • Per maand opzegbaar
  • Onbeperkt toegang tot alle lessen op de online yoga bieb

Ik wil een abonnement

Betalingen.png

FAQ

"Ik hou van Selina's mooie zachte en duidelijke stem" "Als mijn yoga juf, hou ik van Selina's mooie zachte en duidelijke stem, als ze je elegant meeneemt in de verschillende houdingen tijdens haar les. Ze laat je zien hoe je houdingen kunt aanpassen op je eigen niveau en verteld je waar de houdingen voor zijn en wat ze je lichaam brengen."

Sandra

 

DISCLAIMER:
De lessen en online programma's van Forest of Freyja, zijn in geen enkele vorm een vervanging van jouw eigen beste oordeel. Ik ben geen medisch specialist, gediplomeerd behandelaar zoals een arts of psycholoog, of geregistreerde zorgverlener. Als coach, lever ik GEEN gezondheidszorg, medische zorg, of diëtetiek. Tevens doe ik geen poging tot het diagnostiseren, behandelen, of genezen van fysieke, mentale of emotionele problemen. Mijn diensten zijn geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. De informatie op mijn website, in mijn programma's en in mijn lessen zijn alleen als doel te informeren en niet bedoeld als vervanging voor medisch advies, diagnose of behandeling van de reguliere gezondheidszorg en gediplomeerde specialisten. Het is uw eigen verantwoordelijkheid te overleggen met uw behandelend arts, wanneer u start aan een nieuwe bewegingsvorm of gezondheidsregime. Door het deelnemen aan mijn programma's of lessen, los van het feit of deze online of live zijn, gaat u er mee akkoord dat Forest of Freyja en haar docenten, niet aansprakelijk gehouden kunnen worden voor enige vorm van blessure of schade, die zou kunnen ontstaan voor, tijdens of na de deelname aan haar diensten.
Je gaat er tevens mee akkoord mijn instructies te volgen op eigen risico. Wanneer je medische beperkingen of blessures hebt, overleg dan altijd eerst met uw arts of desbetreffende hulpverlener voor medisch en beweeg advies, voordat u deelneemt aan een les.
Door het doen van aankoop, van een van de producten of diensten van Forest of Freyja, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

© Forest of Freyja | Algemene VoorwaardenPrivacy & Cookie Beleid | Selina@forestoffreyja.nl | +31683718939