Algemene Voorwaarden

1

SECTIE 1 - OVERZICHT & ALGEMENE VOORWAARDEN

 1. Deze website (www.forestoffreyja.nl) en mijn online academy (https://academy.forestoffreyja.nl), verder in dit document genoemd als "websites", worden beheerd door Forest of Freyja. Voor de leesbaarheid van de algemene voorwaarden zal ik de termen "ik", "mij" en "mijn" gebruiken die verwijzen naar Forest of Freyja. Forest of Freyja biedt deze websites, inclusief alle informatie en diensten die op deze sites beschikbaar zijn, aan u, de gebruiker, aan op voorwaarde dat u akkoord gaat met alle voorwaarden, bepalingen, beleid en kennisgevingen die in dit document worden vermeld.

  De koppen die in deze overeenkomst worden gebruikt, zijn alleen voor het gemak opgenomen en zullen deze voorwaarden niet beperken of anderszins beïnvloeden.

  Forest of Freyja is een eenmanszaak geregistreerd in Nederland.

  De financiële afhandeling wordt uitgevoerd door:

  Selina Straver
  Spieringstraat 161
  2801ZLGouda

  Kamer van Koophandel (Kamer van Koophandel): 83726454

  Contact: admin@forestoffreyja.nl

  Door mijn websites te bezoeken en/of iets van mij te kopen, neem je deel aan mijn "Service" en ga je ermee akkoord gebonden te zijn aan de volgende algemene voorwaarden, inclusief de aanvullende voorwaarden en beleidsregels waarnaar hierin wordt verwezen en/of die beschikbaar zijn via een hyperlink. Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van de site, inclusief maar niet beperkt tot gebruikers die browsers, verkopers, klanten, verkopers en/of bijdragers van inhoud zijn.

 2. Lees deze Servicevoorwaarden aandachtig door voordat u mijn websites bezoekt of gebruikt en een product of dienst aanschaft. Door toegang te krijgen tot of gebruik te maken van een deel van de sites, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze algemene voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met alle voorwaarden van deze overeenkomst, mag u de websites niet bezoeken of diensten gebruiken. Indien deze algemene voorwaarden worden beschouwd als een aanbod, is de aanvaarding uitdrukkelijk beperkt tot deze algemene voorwaarden.

 3. Alle nieuwe producten of diensten die aan de huidige websites worden toegevoegd, zijn ook onderworpen aan de algemene voorwaarden. Je kunt de meest recente versie van de algemene voorwaarden op elk moment op deze pagina bekijken. Ik behoud het recht voor om enig deel van deze algemene voorwaarden bij te werken, te wijzigen of te vervangen door updates en/of wijzigingen op mijn website te plaatsen. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om deze pagina regelmatig te controleren op wijzigingen. het continueren van je gebruik van of toegang tot de website na het plaatsen van eventuele wijzigingen houdt in dat je deze wijzigingen accepteert.

 4. Ik behoud me het recht voor om op elk moment mijn services aan iemand te weigeren om welke reden dan ook.

 5. Je begrijpt dat jouw inhoud (exclusief creditcardgegevens) ongecodeerd zouden kunnen worden overgedragen en (a) verzending via verschillende netwerken omvat; en (b) wijzigingen om te voldoen aan en aan te passen aan de technische vereisten van aansluitende netwerken of apparaten. Creditcardgegevens worden altijd versleuteld tijdens overdracht via netwerken.

SECTION 2 - MEERDERJARIGHEID
Door akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden, verklaar je dat je ten minste meerderjarig bent of dat je als meerderjarige toestemming hebt gegeven om een van uw minderjarige gezinsleden deze site te laten gebruiken.

SECTION 3 - VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN EEN VAN DE ONLINE EN OFFLINE PROGRAMMA'S, CURSUSSEN, WORKSHOPS EN LESSEN.

Door mijn websites, diensten en producten te gebruiken of te kopen, geef je aan kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met mijn algemene voorwaarden, cookie & privacybeleid,disclaimer en vrijwaring. Voor meer informatie lees je hier verder.

SECTION 4 – PERSOONLIJKE INFORMATIE
Ik neem jouw privacy serieus. Je inzending van persoonlijke informatie op mijn website valt onder mijn privacybeleid. Voor meer informatie kun je mijn Cookie & Privacybeleid lezen.

SECTION 5 - PRIJS & BETALING

Iedereen die een aankoop wil doen voor mijn coaching programma's, wordt doorgelinkt naar https://academy.forestoffreyja.nl. Alle aankopen gerelateerd aan de yoga lessen en programma's worden doorgelinkt naar de Forest of Freyja App gehost door Trainin B.V. Om aankopen mogelijk te maken, worden de platforms Trainin, WooCommerce, Mollie en Moneybird gebruikt. Deze e-commerce platforms bieden mij alle diensten waarmee ik mijn producten en diensten aan je kan verkopen.

 1. De op de websites vermelde prijzen voor mijn producten en diensten zijn BTW vrijgesteld. Forest of Freyja is geregistreerd onder de Nederlandse regeling voor kleine bedrijven, wat betekent dat ik volgens de Nederlandse belastingwetten momenteel niet verplicht ben om btw te vragen en toe te voegen aan mijn prijzen.

 2. Mits uitsluitend anders benoemd, worden betalingen volledig en in één keer gedaan. Ik ben bereid, maar niet verplicht, om een ​​passende regeling voor u te vinden als je een aanvraag doet voor betaling in termijnen.

 3. Na het bestellen van je product of dienst stuurt Forest of Freyja je per e-mail een factuur en een bevestiging van je bestelling.

 4. Je kunt je bestelling betalen via iDeal, Bancontact, Credit card of Apple Pay.

 5. Je stemt ermee in om actuele, volledige en nauwkeurige aankoop- en accountinformatie te verstrekken voor alle aankopen die in mijn winkel worden gedaan. Je stemt ermee in om je account en andere informatie, inclusief je e-mailadres en creditcardnummers en vervaldatums, onmiddellijk bij te werken, zodat we je transacties kunnen voltooien en indien nodig contact met je kunnen opnemen.

 6. Prijzen voor onze producten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Ik behoud me het recht voor om op elk moment mijn aanbod (of een deel van de inhoud daarvan) zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of stop te zetten. Met uitzondering van aankopen die al zijn gedaan en betaald (met uitzondering van gemaakte fouten, zie sectie 10) of anderzins door mij schriftelijk in toestemming vermeld, ben ik niet aansprakelijk jegens u of een derde partij voor enige wijziging, prijswijziging, opschorting of stopzetting van mijn aanbod.

SECTION 6 - ANNULERING & RETOUREN

 1. Online programma's: Wanneer je een van mijn programma's koopt, krijg je direct toegang tot de kennis en inhoud binnen dit programma. Daarom kun je jouw aankoop niet annuleren of retourneren. Door een van de programma's aan te schaffen, stem je er uitdrukkelijk mee in dat "artikel 7:408 lid 1 BW" in dit geval niet van toepassing is en tussentijdse opzegging niet mogelijk is.

 2. Geplande evenementen of workshops: dag evenementen en workshops hebben een beperkt aantal deelnemers. Als je een van de gelukkigen bent om mee te doen, ben je je ervan bewust dat wanneer je annuleert, het misschien te laat is voor iemand om je plaats in te vullen. Daarom hebben we het volgende beleid opgesteld. Je kunt je boeking tot 72 uur van tevoren annuleren om een ​​volledige terugbetaling te ontvangen. Bij annulering tot 48 uur van tevoren wordt 50% gerestitueerd. Bij annulering binnen 48 uur voor het geplande evenement of de geplande workshop wordt geen restitutie verleend.

 3. Retreats: De retreats zijn unieke ervaringen met een beperkt aantal plekken. Boek je een plek voor een van mijn retreats dan kun je binnen 48 uur nog annuleren. Na deze 48 uur ben je verplicht je aankoop volledig af te betalen wanneer je in termijnen betaald en heb je geen recht op restitutie wanneer je het bedrag al voldaan hebt. Zorg er voor dat je een annuleringsverzekering afsluit, zodat je zelf verzekerd bent wanneer je onverhoopt niet meer kunt meedoen.
 4. Op aanvraag geboekte evenementen of workshops: Evenementen en workshops geboekt door jou of de organisatie die je vertegenwoordigt, zijn een op maat gemaakte ervaring die door mij, voor jou of het bedrijf dat jij vertegenwoordigt wordt gecreëerd. Dit betekent dat er een inzet van mijn kant zal zijn, in mijn tijd, kennis en energie om me hierop voor te bereiden, om je zo het allerbeste aanbod te kunnen bieden binnen het budget en de mogelijkheden die wij vooraf hebben besproken. Na de intakeprocedure ontvang jij of het bedrijf dat je vertegenwoordigt een formeel schriftelijk aanbod voor je boeking en dien je dit aanbod schriftelijk te bevestigen. Alleen dan is je boeking definitef. Ik zal geen boekingen inplannen die niet zijn bevestigd met schriftelijke toestemming. Zodra uw boeking definitief en geldig is, kunnen annuleringen voor een volledige terugbetaling niet meer worden gedaan. Ik ben eventueel bereid, maar niet verplicht, om het evenement te verzetten, indien je, om wat voor reden dan ook, dient te annuleren op de afgesproken datum. Indien verplaatsen van het evenement geen optie is (voor één of beide van de partijen), ben jij of het bedrijf dat je vertegenwoordigt verplicht 50% van de overeengekomen offerte/prijsafspraak te betalen. Annuleert u binnen 48 uur voor het evenement of de workshop, dan bent u verplicht uw boeking volledig (100%) te voldoen.

 5. Individuele Sessies: Als je een één-op-één coaching/beweegsessie of pakket afneemt, mag je je afspraak tot 24 uur van tevoren verzetten. Zodra je annuleert binnen het tijdsbestek van 24 uur, mag ik de sessie in rekening brengen of één sessie aftrekken van het gekochte pakket.

 6. Yoga Abonnement: de abonnementen  zijn altijd per maand opzegbaar met één maand opzegtermijn. Door de eerste betaling te doen bij het afsluiten van een abonnement, ga je akkoord met de maandelijkse automatische incasso. De eerste betaling wordt verrekend over het aantal openstaande dagen van die huidige maand. Daarna wordt iedere afschrijving op de eerste van de maand gedaan. Het abonnementsgeld wordt iedere maand opnieuw van uw rekening afgeschreven, totdat u zelf uw abonnement stop zet. Bij het stopzetten van je abonnement verlies je toegang tot de lessen en/of de online academie vanaf het moment dat de nieuwe maandtermijn in gaat.

 7. Een email wordt ook beschouwd als een schriftelijke toestemming.

SECTION 7 - ONLINE PROGRAMMA'S & ACCOUNT

 1. Alle video's, audio's, hand-outs en ander materiaal zullen beschikbaar zijn op mijn website https://academy.forestoffreyja.nl. Wanneer je een abonnement of een programma hebt aangeschaft dan heb je toegang tot alle inhoud  (van dit desbetreffende programma of abonnement) door in te loggen op je persoonlijke account.

 2. Tijdens nieuwe programma's of abonnementen zal niet alle content vanaf het begin beschikbaar zijn. De inhoud zal gedurende de gehele duur van het programma beschikbaar worden gesteld.

 3. Wanneer je in termijnen betaalt, kan het ook zijn dat niet alle content vanaf het begin beschikbaar is. De inhoud zal worden onderverdeeld in secties. Elke sectie wordt beschikbaar gesteld nadat de betaling voor die sectie is voldaan.

 4. Je bent te allen tijde verantwoordelijk voor jouw Forest of Freyja-account en inloggegevens. Bewaar je inloggegevens veilig en deel deze niet met derden. Indien je concludeert dat een ongeoorloofde derde partij op jouw account heeft ingelogd, dien je mij hiervan op de hoogte te stellen.

 5. Ik kan niet garanderen dat mijn websites of diensten zonder onderbrekingen of fouten zullen zijn. Door gebruik te maken van mijn diensten of mijn producten te kopen, erken je hierbij dat de toegang tot mijn websites en diensten tijdelijk kan worden opgeschort, vanwege verschillende oorzaken. Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de tijdelijke opschorting van de website waardoor je tijdelijk geen toegang kunt krijgen tot je programma of abonnement. Ik zal proberen om volledige continuïteit van de toegankelijkheid van mijn websites te bieden en binnen een redelijke termijn de tijdelijke opschorting van mijn websites te herstellen.

SECTION 8 - INTELLECTUEEL EIGENDOM & GEBRUIK VAN MATERIAAL

 1. Ik bezit de intellectuele eigendomsrechten van alle materialen en scripts die je op mijn websites en programma's worden verstrekt. Tijdens en na het programma mag je deze materialen gebruiken. Het is niet toegestaan ​​deze met derden te delen, tenzij ik je schriftelijke toestemming heb gegeven.

 2. Je stemt ermee in om geen enkel deel van mijn aanbod, het gebruik van mijn aanbod of toegang tot mijn aanbod of enig contact op de website via welke mijn aanbod wordt geleverd, te reproduceren, dupliceren, kopiëren, verkopen, doorverkopen of exploiteren, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mij 

SECTION 9 -  MATERIAAL

 1. Ik streef ernaar, maar kan niet garanderen, een ​​levenslange beschikbaarheid van mijn materialen aan te bieden met betrekking tot de online programma's. Als ik de materialen verwijder, zal ik je 3 (drie) maanden van tevoren per e-mail op de hoogte stellen, zodat je de inhoud kunt downloaden of op een andere manier kunt bewaren.

 2. Ik zal je altijd informeren op het laatst bekende e-mailadres dat er in jouw account geregistreerd staat.
 3. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om mij op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen in je persoonlijke gegevens, zodat ik contact met je kan opnemen. Het nalaten mij op de hoogte te stellen van wijzigingen in uw e-mailadres is dan ook voor eigen risico.

SECTION 10 - KLACHTEN & GESCHILLEN

 1. Indien en wanneer je niet tevreden bent met het programma of een deel van het programma dat je hebt aangeschaft, dien je mij hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen door mij een e-mail te sturen naar admin@forestoffreyja.nl. Om je klacht als een serieuze zaak te kunnen behandelen, dien je mij een duidelijke omschrijving van de klacht te sturen. Als je omschrijving niet duidelijk is, kan ik je klacht niet in behandeling nemen. Wanneer je klacht door mij als gerechtvaardigd en gegrond wordt beoordeeld, zal ik mijn best doen om de situatie te verhelpen.

 2. Je bent verplicht om je klacht binnen 14 dagen na aanvang van het door jouw gekochte programma of een onderdeel van dit programma aan mij te melden. Indien je klacht na deze eerste 14 dagen wordt ingediend, heb je geen recht meer op herstel, vervanging of schadevergoeding.

 3. Het indienen van een klacht ontkent niet je betalingsverplichting voor je aankoop. Het geeft je evenmin het recht om herstel, vervanging of schadevergoeding te eisen.

 4. In geval van een geschil ben ik bereid, maar niet verplicht, om samen met jou tot een oplossing te komen, alvorens juridische stappen te ondernemen.

 5. Bij een toerekenbare tekortkoming ben je verplicht mij formeel, binnen een redelijke termijn, schriftelijk in gebreke te stellen, om te vragen mijn verplichtingen na te komen, eventuele tekortkomingen te verhelpen, de schade te beperken of de overeenkomst te ontbinden.

SECTION 11 - AFWIJKINGEN

 1. Afwijkingen van de algemene voorwaarden zijn alleen geldig, indien en wanneer deze afwijkingen tussen jou en mij in een schriftelijke overeenkomst zijn vastgelegd.

 2. In het geval dat een bepaling van deze algemene voorwaarden onwettig, nietig of niet-afdwingbaar wordt bevonden, zal een dergelijke bepaling niettemin afdwingbaar zijn voor zover toegestaan ​​door de toepasselijke wetgeving, en wordt het niet-afdwingbare deel geacht te zijn gescheiden van deze algemene voorwaarden, een dergelijke vaststelling heeft geen invloed op de geldigheid en afdwingbaarheid van andere overige bepalingen. Voor het verbroken deel van de overeenkomst zal ik met jou overleggen om nieuwe voorwaarden overeen te komen ter vervanging van (een deel van) onze overeenkomst, om zoveel mogelijk het doel en de strekking van de oorspronkelijke overeenkomst na te leven.

 3. Een e-mail wordt ook beschouwd als een schriftelijke verklaring.

SECTION 12 - NAUWKEURIGHEID, VOLLEDIGHEID EN TIJDIGHEID VAN INFORMATIE

 1. Hoewel de informatie op de site periodiek wordt bijgewerkt, wordt er geen garantie gegeven dat de informatie op deze website correct, volledig en/of up-to-date is. De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd en de reproductie, permanente opslag of doorgifte van de inhoud van deze site is verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Forest of Freyja. Deze website en de inhoud ervan worden geleverd zonder garantie of garantie van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, inclusief maar niet beperkt tot de garanties van de inhoud die hierin wordt gevonden.

 2. Ik ben niet verantwoordelijk als de informatie op deze site niet juist, volledig of actueel is. Het materiaal op deze site is uitsluitend bedoeld voor algemene informatie en mag niet worden gebruikt als de enige basis voor het nemen van beslissingen zonder primaire, nauwkeurigere, volledigere of actuele informatiebronnen te raadplegen.

 3. Elk vertrouwen op het materiaal op deze site is op eigen risico. Deze site kan bepaalde historische en medische informatie bevatten. Historische informatie is noodzakelijkerwijs niet volledig of nauwkeurig en wordt alleen ter referentie verstrekt. Medische informatie wordt uitsluitend gedeeld om ideeën en gedachten uit te leggen en mag niet worden opgevat als medisch advies.

 4. Ik behoud me het recht voor om de inhoud van deze site op elk moment te wijzigen, maar ik ben niet verplicht om informatie op mijn site bij te werken. Je stemt ermee in dat het jouw eigen  verantwoordelijkheid is om wijzigingen aan mijn site te controleren.

SECTION 13 – FOUTEN, ONNAUWKEURIGHEDEN EN WEGLATINGEN
Af en toe kan het voorkomen dat er informatie op mijn sites of in de algemene voorwaarden staat die typografische fouten, onnauwkeurigheden of weglatingen bevat die betrekking kunnen hebben op productbeschrijvingen, prijzen, promoties, aanbiedingen, product verzendkosten, transittijden en beschikbaarheid.

 1. Ik behoud me het recht voor om fouten, onnauwkeurigheden of weglatingen te corrigeren en om informatie te wijzigen of bij te werken of bestellingen te annuleren als informatie in mijn aanbod of op een gerelateerde website op elk moment onnauwkeurig is zonder voorafgaande kennisgeving (ook nadat je jouw bestelling hebt geplaatst) .

 2. Ik ben niet verplicht om informatie in mijn aanbod of op een gerelateerde website bij te werken, te wijzigen of te verduidelijken, inclusief, maar niet beperkt tot prijsinformatie, behalve zoals vereist door de wet. Er mag geen gespecificeerde update- of verversings datum worden toegepast in mijn aanbod of op een gerelateerde website, als indicatie dat alle informatie in mijn aanbod of op een gerelateerde website is gewijzigd of bijgewerkt.

SECTION 14 – GEBRUIKERSCOMMENTAAR, FEEDBACK EN ANDERE INZENDINGEN

 1. Als je, op mijn verzoek, bepaalde specifieke inzendingen (bijvoorbeeld wedstrijdinzendingen) of zonder een verzoek van mij, je creatieve ideeën, suggesties, voorstellen, plannen of ander materiaal verzend, hetzij online, per e-mail, per post of anders (gezamenlijk 'opmerkingen'), stem je ermee in dat ik op elk moment, zonder beperking, opmerkingen die je naar mij doorstuurt, mag bewerken, kopiëren, publiceren, distribueren, vertalen en anderszins in elk medium mag gebruiken. Ik ben niet verplicht (1) om eventuele opmerkingen vertrouwelijk te behandelen; (2) om een ​​vergoeding te betalen voor eventuele opmerkingen; of (3) om te reageren op eventuele opmerkingen.

 2. Ik kan, maar ben niet verplicht om, inhoud te controleren, bewerken of verwijderen die naar eigen goeddunken onwettig, aanstootgevend, bedreigend, lasterlijk, lasterlijk, pornografisch, obsceen of anderszins aanstootgevend is of in strijd is met het intellectuele eigendom van een partij of zijn algemene voorwaarden.

 3. Je stemt ermee in dat je opmerkingen geen inbreuk zullen maken op enig recht van derden, inclusief auteursrecht, handelsmerk, privacy, persoonlijkheid of ander persoonlijk of eigendomsrecht. Je stemt er verder mee in dat je opmerkingen geen lasterlijk of anderszins onwettig, beledigend of obsceen materiaal zullen bevatten, of een computervirus of andere malware zullen bevatten die op enigerlei wijze de werking van mijn aanbod, websites of een gerelateerde website zou kunnen beïnvloeden.

 4. Je mag geen vals e-mailadres gebruiken, je niet voordoen als iemand anders dan jezelf, of mij of derden op een andere manier misleiden over de oorsprong van opmerkingen.

 5. Je bent als enige verantwoordelijk voor alle opmerkingen die je maakt en hun nauwkeurigheid. Ik neem geen verantwoordelijkheid en aanvaard geen aansprakelijkheid voor eventuele opmerkingen die door jou of een derde partij zijn geplaatst.

SECTION 15 – VERBODEN
Naast andere verboden, zoals uiteengezet in de algemene voorwaarden, is het je verboden de site of de inhoud ervan te gebruiken: (a) voor enig onwettig doel; (b) om anderen te vragen om onwettige handelingen uit te voeren of eraan deel te nemen; (c) om internationale, federale, provinciale of staats voorschriften, regels, wetten of lokale verordeningen te schenden; (d) inbreuk te maken op of inbreuk te maken op mijn intellectuele eigendomsrechten of de intellectuele eigendomsrechten van anderen; (e) lastigvallen, misbruiken, beledigen, schaden, belasteren, belasteren, kleineren, intimideren of discrimineren op basis van geslacht, seksuele geaardheid, religie, etniciteit, ras, leeftijd, nationale afkomst of handicap; (f) om valse of misleidende informatie te verstrekken; (g) om virussen of andere soorten kwaadaardige code te uploaden of te verzenden die op enigerlei wijze zullen of kunnen worden gebruikt die de functionaliteit of werking van mijn aanbod, websites of van een gerelateerde website, andere websites of internet zullen beïnvloeden; (h) om de persoonlijke informatie van anderen te verzamelen of te volgen; (i) spam, phish, pharm, voorwendsel, spider, crawl of scraping; (j) voor enig obscene of immoreel doel; of (k) om de beveiligingsfuncties van mijn websites of een gerelateerde website, andere websites of internet te verstoren of te omzeilen. Ik behoud het recht voor om je gebruik van mijn aanbod of websites of een gerelateerde website te beëindigen wegens het overtreden van een van de verboden toepassingen.

SECTION 16 - GEHELE OVEREENKOMST
Het nalaten van mij om enig recht of bepaling van deze algemene voorwaarden uit te oefenen of af te dwingen, vormt geen verklaring van afstand van een dergelijk recht of dergelijke bepaling.

Deze algemene voorwaarden en alle beleidsregels of bedieningsregels die door mij op deze site of met betrekking tot mijn aanbod zijn geplaatst, vormen de volledige overeenkomst en afspraak tussen jou en mij en zijn van toepassing op uw gebruik van mijn aanbod, en vervangen alle eerdere of hedendaagse overeenkomsten, communicatie en voorstellen , mondeling of schriftelijk, tussen u en mij (inclusief, maar niet beperkt tot, eerdere versies van de algemene voorwaarden), tenzij dit specifiek is vermeld in een schriftelijke overeenkomst.

Eventuele dubbelzinnigheden in de interpretatie van deze algemene voorwaarden mogen niet worden geconstrueerd tegen de opsteller.

SECTION 17 – VRIJWARING
Je stemt ermee in Forest of Freyja en mijn dienstverleners, stagiaires en samenwerkingspartners te vrijwaren, verdedigen en schadeloos te stellen van elke claim of eis, inclusief redelijke honoraria van advocaten, gemaakt door een derde partij als gevolg van of voortvloeiend uit jouw schending van deze algemene voorwaarden of de documenten die zij bevatten door middel van verwijzing, of jouw schending van enige wet of de rechten van een derde partij.

SECTION 18 – BEËINDIGING
De verplichtingen en aansprakelijkheden van de partijen die vóór de beëindigingsdatum zijn aangegaan, blijven voor alle doeleinden van kracht na beëindiging van deze overeenkomst.

Deze gebruiksvoorwaarden zijn van kracht tenzij en totdat ze door jou of mij worden beëindigd. Je kunt deze algemene voorwaarden op elk moment beëindigen door mij te laten weten dat je niet langer mijn diensten wenst te gebruiken, jouw abonnement op te zeggen of wanneer je, indien je geen programma's/abonnementen hebt aangeschaft, stopt met het gebruiken van mijn site.

Als je naar mijn eigen oordeel niet voldoet, of ik vermoed dat je niet kan voldoen aan een voorwaarde of bepaling van deze algemene voorwaarden, kan ik deze overeenkomst ook op elk moment zonder kennisgeving beëindigen en blijf je aansprakelijk voor alle verschuldigde bedragen tot en met de datum van beëindiging; en/of kan je bijgevolg de toegang tot mijn diensten (of een deel daarvan) ontzeggen.

SECTION 19 –

DISCLAIMER: VRIJWARING VAN  GARANTIES, BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID: 

 1. Niets op deze site is een vervanging van jouw eigen beste oordeel. Het materiaal op deze websites is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en vormt geen juridisch, medisch of ander professioneel advies over welk onderwerp dan ook. Ik deel educatieve en informatieve bronnen die bedoeld zijn om je te helpen slagen in je beweging en welzijn.

 2. Ik ben geen gediplomeerd medisch of gezondheidsprofessional, noch ben ik een gediplomeerd psycholoog. Als bewegings- en welzijnscoach verleen ik GEEN medische, diëtetiek diensten of probeer ik een fysiek, mentaal of emotioneel probleem te diagnosticeren, behandelen, voorkomen of genezen. Mijn diensten vervangen niet de zorg van psychologen of andere zorgprofessionals. De informatie op mijn websites en programma's is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd advies aan je arts of andere gekwalificeerde zorgverleners voordat u een nieuw gezondheidsregime onderneemt.

 3. In mijn aanbod heb ik mijn talenten, kennis en energie samengebracht, met de bedoeling je te helpen en te begeleiden in je beweging en welzijn. Ik kan geen van de resultaten die je wilt bereiken, door een van mijn aanbiedingen te volgen, garanderen . Ik zal mijn uiterste best doen om je de juiste kennis en tools aan te reiken, om de kans voor jou om alleen te slagen zo groot mogelijk te maken. Door deel te nemen stem je er echter mee in dat jij als enige verantwoordelijk bent, voor het uiteindelijke succes of falen en resultaat  van uw eigen inspanningen en dat jouw specifieke situatie en talloze andere omstandigheden buiten mijn kennis en controle zijn. Bovendien is het je eigen verantwoordelijkheid om voldoende tijd te reserveren om het programma te volgen en resultaten te creëren waar je baat bij hebt.

 4. Door deel te nemen aan een van mijn bewegingslessen, ongeacht of de sessie die wordt gehouden via een online platform of persoonlijke ontmoeting plaatsvindt, gaat u ermee akkoord dat Forest of Freyja of haar lesgevers niet aansprakelijk kan worden gesteld voor enig letsel of schade die kan voortvloeien uit deelname aan de bewegingslessen. U stemt ermee in de instructies van mij of een andere coach die is ingehuurd door Forest of Freyja op te volgen. Als je medische beperkingen of blessures hebt, raadpleeg dan altijd uw zorgverlener voordat je deelneemt.

 5. Je bent je ervan bewust dat mijn programma's, tenzij duidelijk vermeld in de productomschrijving, groepsprogramma's zijn en dus niet bestaan ​​uit 1-op-1 coaching en begeleiding.

 6. Behoudens opzet of bewuste roekeloosheid is de totale aansprakelijkheid van mij wegens toerekenbare tekortkoming in de nakoming van de overeenkomst of uit enige andere daarmee samenhangende overeenkomst beperkt tot vergoeding van de schade, ten hoogste het bedrag van de bedongen prijs van de aankoop verbonden aan deze overeenkomst (exclusief btw).

 7. Forest of Freyja aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor enige indirecte schade, verlies, letsel en schade die kan voortvloeien uit het vertrouwen op informatie op deze websites of programma's. Alle gezondheidsgerelateerde onderwerpen die op deze site of in mijn programma's worden gedeeld, zijn uitsluitend de mening van de auteur of gastauteur. Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door een derde partij. Producten of verklaringen zijn niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg altijd uw eigen mening en/of uw zorgverlener.

 8. Hoewel de informatie op de site periodiek wordt bijgewerkt, wordt er geen garantie gegeven dat de informatie op deze website correct, volledig en/of up-to-date is. De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd en de reproductie, permanente opslag of doorgifte van de inhoud van deze site is verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Forest of Freyja. Deze website en de inhoud ervan worden geleverd zonder garantie van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, inclusief maar niet beperkt tot de garanties van de inhoud die hierin wordt gevonden.

 9. Ik kan niet garanderen dat mijn service ononderbroken, tijdig, veilig of foutloos zal zijn. Ik garandeer niet dat de resultaten die kunnen worden verkregen door het gebruik van mijn services 100% nauwkeurig of betrouwbaar zijn. Je stemt ermee in dat ik op elk moment de service voor onbepaalde tijd kan verwijderen of de service op elk moment kan annuleren, zonder kennisgeving aan jou.

 10. Je stemt er uitdrukkelijk mee in dat jouw vermogen of onvermogen om gebruik te maken van mijn services, op eigen risico is. Het aanbod en alle producten, programma's en diensten die via de service aan u worden geleverd, worden (behalve indien uitdrukkelijk door mij vermeld) geleverd 'zoals ze zijn' en 'zoals beschikbaar' voor uw gebruik, zonder enige verklaring, garanties of voorwaarden van welke aard dan ook, uitdrukkelijk of impliciet, inclusief alle impliciete garanties of voorwaarden van verkoopbaarheid, handelskwaliteit, geschiktheid voor een bepaald doel, duurzaamheid, titel en niet-inbreuk. In geen geval zullen Forest of Freyja, mijn dienstverleners, stagiaires en  samenwerkingspartners aansprakelijk zijn voor enig letsel, verlies, claim of enige directe, indirecte, incidentele, punitieve, speciale , of gevolgschade van welke aard dan ook, inclusief, maar niet beperkt tot gederfde winst, gederfde inkomsten, gemiste besparingen, verlies van gegevens, vervangingskosten of gelijkaardige schade, ongeacht of deze is gebaseerd op contract, onrechtmatige daad (inclusief nalatigheid), strikte aansprakelijkheid of anderszins, ontstaan van uw gebruik van een van de service of producten die zijn aangeschaft met behulp van de service, of voor enige andere claim die op enigerlei wijze verband houdt met uw gebruik van de service of een product, inclusief, maar niet beperkt tot, fouten of weglatingen in enige inhoud, of enig verlies of schade van welke aard dan ook opgelopen als gevolg van het gebruik van de service of enige inhoud (of product) die is gepost, verzonden of anderszins beschikbaar is gesteld via de service, zelfs als ze op de hoogte zijn gesteld van hun mogelijkheid. Omdat sommige staten of rechtsgebieden de uitsluiting of beperking van aansprakelijkheid voor gevolg- of incidentele schade niet toestaan, is mijn aansprakelijkheid in dergelijke staten of rechtsgebieden beperkt tot de maximale mate die wettelijk is toegestaan.

SECTION 20 - TOEPASSELIJK RECHT
Deze algemene voorwaarden en alle afzonderlijke overeenkomsten waarbij ik jou mijn aanbod lever, worden beheerst door en opgesteld in overeenstemming met de wetten van Nederland.

SECTION 21 - CONTACT INFORMATIE
Vragen over de algemene voorwaarden kunnen worden verstuurd naar selina@forestoffreyja.nl